Rólunk

 

Cégünk 1984-ben egyéni vállalkozásként indult. A mai formája 1997-ben Mill-ko Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. néven családi vállalkozásként jött létre –műkő termékek készítése és alkalmazása az építőiparban- célkitűzéssel. Medence szegélykő rendszer megalkotása a cég sikereinek alapja.

Tevékenységi körünkbe a következők tartoznak:

  • Betontermékek gyártása
  • Műkő gyártása
  • Kőfaragás
  • Műkő medence szegélykő gyártása
  • Műkő medence szegélykő kereskedelme
  • Sírkő

Napjainkra jellemző, hogy az építőipar (virágzik) nagymértékben fejlődik, valamint emellett párhuzamosan az igények is növekvő tendenciát mutatnak. éppen ezért mindig bővítjük a tevékenységi körünket, gyártunk például medence szegélykövet, járólapot, rézsukövet, támfal elemet, kerítést, kerítés fedkövet, ablakpárkányt, sírkövet, valamint műkő virágtartókat.

Műkő virágtartókat elsősorban dísznövények szabadtéri telepítésére ajánlom, de belső terek dekorációs- és térelválasztó elemeként is kiválóan használhatóak. A tört fehér színű, különféle stílusban és méretben készült termékeink széles választéka biztosítja, hogy a kertek, teraszok, közterek, konferencia termek stb. díszítéséhez a legjobban illő formát megtalálja.

A kivitelezés történhet felmérésre, rendelésre, valamint egyedi megrendelésre is.

A termékeink bel- és kültéren egyaránt jól alkalmazhatóak, fagy és időtállóak, valamint könnyen beépíthetőek, mivel kiváló minőségű alapanyagból és korszerű technológiával készülnek.

A termékeinket és a szolgáltatásainkat kínáljuk az építőipari vállalkozásokhoz viszonteladással, és magányszemélyek részére egyaránt.

Készséggel állok rendelkezésére:
Kováts Ferenc


Elérhetőségünk:
Cím: 1108, Budapest Sírkert út 19.

Tel. : 261-5227
Fax : 295-0304
E-mail: info@millkobt.hu
Web cím: www.millkobt.hu